Serie spel hemma i Sjöbo

Idag har jag och nästan hela familjen(Kelly stannade hemma) tillbringat dagen i Färsingahallen här i sjöbo för attPontus och Mats spelade seriespel här med klubben.
Vår underbara tävlingsledare Annelie skrev detta som jag tror kommer att hamna i tuideningen nästa vecka, men som den  jag är kan jag så klart inte låta det vara utan skriva in det här på min kära blogg, så här kommer det:


Hejsan vänner!

 

Nu ska ni sträcka på er. Vi har ett helt underbart serielag. Bara som ni vet det

 

skickar resultat från seriespelet omgång 5.

 

Kävlinge/F2-Veberöd 2                    6-2

Sjöbo - Bjärred 3                            6-2

 

Sjöbo- Veberöd                              8-0

Kävlinge/F2- Bjärred 3                    8-0

 

Bjärred 3- Veberöd 2                      4-4

Kävlinge/F2-Sjöbo                          6-2

 

information från de olika lagmatcherna

 

jag har inte sett sjöbo bmk spela sen förra sammandraget. jag blev mycket imponerad hur laget o spelarna hade utvecklats på det senaste året.

 

vem som har utvecklats mest har jag svårt att säga men alla våra ungdomar har gått framåt-

 

Filippa Bengtsdotter o Lovisa Wihlborg har utvecklats till ett bra dubbelpar. De fungerade mycket bra tillsammans på banan. Lovisa Wihlborg har också blivit mycket bra som singelspelare o utvecklats enormt mycket på ett år. Filippa Bengtsdotter fungerade tillsammans med mixpartnern Jesper Malm. Nästa säsong kommer de bli ännu bättre i mix.

 

Sen måste jag också få tillägga att våra killar Jesper Persson, Willliam Andersson, Charley Lemland, Pontus Rydström har också utvecklats detta år. Jesper o William har varit med i laget sen vi började spela seriespel igen. Charley o Pontus har vuxit som spelare detta år. Det var underbart att se våra ungdomar som har vuxit som spelare o som lagkamrater.

 

Jag får inte glömma Mats Rydström, Niklas Lidholm o Inge Wihlborg. De har varit goda förebilder för våra ungdomar o goda ledare. Jag måste beundra dem att de aldrig har gett upp hoppet fast det har sett mörkt ut många gånger. De är verkligen värda var sin jättestor guldros för deras jobb.

 

Lite info från första matchen mot bjärred.

Det var en bra match med många fína matcher. William o Charley förlorade sina matcher men det var inte med stora siffror. Charley spelade en tre setare. Bjärred har också ett ungt lag som också kommer att utvecklas.

 

andra matchen mot veberöd

Det var sjöbo första match där de vann alla matcher- helt underbart för dem. Siffrorna var ganska övertygande för sjöbo ingen tre setare. Veberöd har också ett ganska ungt lag. de kommer också utvecklas till mycket duktiga spelare. Vissa av dem känner man igen sen Sjöbo Cup.

 

tredje matchen. mot Kävlinge/F2

Där hade inte sjöbo något att sätta emot. De var mycket starkt lag med många rutinerade spelare. Lovisa vann damsingel. Mats o Niklas vann herrdubbel 1.Jag måste ändå säga att hela laget kämpade enda in till sista bollen. Lovisa/Filippa förlorade dubbeln med 20-22, 21-18. Niklas spelade 3 setare 21-14, 18-21,18-21. Pontus 15-21,20-22.  Dessa 3 matcher kunde lika gärna sjöbo vinna om man tittar på matcherna som helhet. Det var 3 mycket bra matcher om inte de 3 bästa matcherna. Här såg men verkligen hur de har utvecklats som spelare

 

Som matchledare måste jag säga att det var en trevlig dag. Många fina matcher. Vill gärna passa på tacka alla som hjälpte till denna dag.

 

Jag är oerhört stolt över vårt serielag. De har haft två tuffa säsonger o aldrig gett upp hoppet att ta hem en seger.

 

MVH

Annelie

Våra killar och tjejer i Sjöbo Bmk är bara så underbart duktiga både som ledare och spelare.


Farväl Gustav

Tyvärr har den lille killen som jag länkat till här på bloggen innan gått vidare till en annan värld, så ni som har skickat pengar till Dodaj fixar, tack men nu behövs det inte längre.Han fick stilla somnat in med sina nära och kära på en speciell dag nämligen Alla hjärtans dag.

Över till något mer trevligt.
Jo i går var det ju Alla hjärtans dag och vem jobbade?
Jo jag så klart , men vad gör väll det när alla kunder är så underbart trevliga och ska överösa sina nära och kära med olika ting.
Det bästa var nog en liten kille som kom in och skulle köpa varsen ros till sin mamma och en till pappan.
Han var så söt.
Innan jag började jobba var vi hemma hos svärmor och svärfar för svärmor hade fyllt år i fredags, och det bjöds på lammstek- som jag aldrig ätit förrut, men gud vad gott, smakade inte kofta, så det Bengt vill jag gärna bli bjuden på fler gånger.

Nu väntar en skön men kort promenad i skogen med Kelly för att sen krypa upp i sängen och äta frukost och se en film, det ska bli " Min stora feta Grekiska semester" Hoppas den är bra.
Tycker jag är värd en så skön morgon när jag jobbat 7 dagar i sträck och har 4 dagar kvar men sen är jag ledig i 3 dagar.

Skickade familjen till badet

Varför måste jag jobba helger....
Jag vill också följa med och bada, men får vackert stanna hemma.
Alexander och Mats följde med Staffan (grannen) och hans barn till Hörby för att bada ett par timmar, och då tog jag chansen(!!) att få städa huset så det är rent och luktar så underbart gott.
Visst jag hade kunnat slänga mig i soffan och slappat, men konstigt nog efter att ha jobbat hela veckan har jag energi att städa.
Är jag knäpp?
Ja kanske lite...
Undrar om dom uppskattar att det är rent när dom kommer hem?
Tror inte det, men kan ju hoppas.
Dom ser det väl inte...

Och inte blir humöret bättre när man kollar ut och ser att snöar...
Ska det aldrig ta slut?
Nej man skulle emigrerat till Spanien.
I Alicante är det 16 grader och sol. Men vad hjälper det när jag inget hus äger där utan här i sverige där det är snö.
Fast jag tror nog att jag hade saknat snön efter några vintrar i Spanien, men nu är det bara 4½ månad till semestern och då blir det som vanligt vårt älskade Italien.

så här ska jag ligga då. oh vad jag längtar!!!
trevlig lördag på er.

I kväll kommer ett program

I kväll visar Svt det enda uppföljande programmet om "Himlen kan vänta"
Tyvärr jobbar jag så jag får se det i morgon, så om det är någon som ser det snälla berätta inget.
Jag har länk till både George och Frida här till höger om någon känner sig sugen på att läsa deras bloggar, man blir ju så tokglad(får man bli det?) när man läser Georges blogg, positivare person får man leta efter trots sin sjukdom.

Denna helgen gick alldeles för fort som vanligt när man är ledig, men tycker vi har hunnit med massor.
Hallen är färdig förrutom speglar och rutor som ska putsas, ny matta måste inköpas sen är den klar...tror jag.
Matsalsrummet ska bara listerna lackas 1 ggr och fönsterna putsas.
I går målade vi köket, det blev gräddvit, skulle blivit sandfärgat men färgen ser ju annorlund ut i affären än när man får upp den på väggen tyvärr, men fräscht blev det i allafall.
Så upp med nya gardiner och nya fräscha blommor så är våren välkommen.

Ni glömmer väll inte min uppmaning till Barncancerföreningen- Dodaj fixar!

Varför är det så orättvist

Ja varför är livet så orättvist för vissa.

Ni kanske undrar varför jag skriver så?

Jo jag var inne på http://georgeschottl.wordpress.com/ blogg( är ju där inne minst 2ggr/dag) och hittade ett inlägg skrivet av en mamma vars 13 årige son fått cancer och vad jag tjuter, kan inte sluta, tycker så in i helskotta synd om henne.
Denna hemska sjukdom.
Varför måste människor drabbas av den?

Pojkens mamma har startat en insamling Dodaj fixar där man kan skänka 20:-,50:-,100:- med mobilen,
Inte mycket pengar, så jag tänkte att i slutet på varje månad eller när det är slutet på brytdatumet man har på mobilen skänka resterande pengar till just detta ändamål i stället för att mobiloperatören får dessa pengarna.
Bara en tanke men som för något gått med sig.
Jag skriver länken här till mammans blogg om någon mer än jag vill läsa om eländet annas anatomi
Sonen har också fixat en sida trots sin svåra sjukdom lifeofgurrag
Vilken tur jag har bloggen så jag kan få skriva av mig allt elände jag känner.
Visst jag vet och många med mig att min pappa dog för mer än 20 år sedan i just cancer, men när barn drabbas då känns det extra hårt.
Så snälla låt oss hjälpa om så bara med 20:-
Ja då fick jag äntligen fixat alla länkarna också, så nu är det bara att skänka.....
Tänk vad en liten 20:- kan hjälpa
Snyft!!!


RSS 2.0