Tisdag 090113

Pågarna vaknade i morse och hade ont i magen- något skit som går tror jag, så det var bara att ringa skolan och sjukanmäla dom båda. Efter några timmar hade dom båda tråkigt trots läxor att göra så det blev till att åka till biblioteket i Blentarp och vem träffade vi(jag och Alexander) där om inte hans lärare Bengta och hela klassen, barnen tyckte det var konstigt att vi var där, men Alexander sa att han ville låna böcker för det är tråkigt att vara hemma. Bra sagt tyckte hans fröken, sagt och gjort det blev 2st lättlästa. Nu sitter han och försöker, han kan alla bokstäverna men en del låter ju lika men ser olika ut när man skall ljuda dom, läsning är svårt när man skall lära sig.

Igår började ju brottningsträningen för Alexander och i dag har han träningsvärk i armar och ben, kanske det som spökar på honom.
Tävlingen i helgen är på söndag i Svarte som ligger utanför Ystad den börjar kl.9.30 om det är någon som är sugen på att komma och titta på dom små proffsen.

Sen skall vi hämta hem nya bilen idag... Synd att det är så tråkigt väder, då blir den smutsig direkt.

Gjorde en liten städning idag i en garderob och vad finner man då?
Jo!
Gamla kläder, som jag tänkt skall bli nya dockkläder kanske till Lilla Maja som tycker det är roligt att komma hem till oss, för då får b.la dockorna alltid något nytt plagg. Sen känns det ju roligt att sy något i stället för att kasta nästan hela kläder.
Återvinning kallas det va?
Det kanske kommer några bilder senare

Nu börjar det bli dax att förbereda lunchen/middan i dag blir det köttbullar med potatis och brunsås har pågarna bestämt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0